Hiburan

Tarikh Bayaran Gaji Penjawat Awam 2024

Tarikh Bayaran Gaji 2024: Apa yang Perlu Anda TahuAnda mungkin sudah tahu tarikh bayaran gaji penjawat awam untuk tahun 2024, tetapi adakah anda tahu bagaimana ia ditetapkan dan apa...

Permohonan UPUOnline Bagi Kemasukan Ke IPTA Dan ILKA Sesi Akademik 2024/2025

Anda baru sahaja mendapat keputusan SPM atau STPM dan ingin melanjutkan pengajian ke peringkat tinggi? Jika ya, anda...

Cari Kerja di MYFutureJobs

Fungsi Program MYFutureJobs 2024 : Perkara yang perlu anda tahuMYFutureJobs adalah satu program bantuan dan sokongan dari Kerajaan...

KARNIVAL KERJAYA MYFutureJobs OKU DAN TVET

PERKESO2024 TIADA LAGI YANG TERPINGGIRKarnival Kerjaya. 9Pagi hingga 5Petang. 01-03 Mac 2024 IDCC Shah Alam.Daftar Sekarang di www.myfuturejobs.gov.my/careerfairApa itu MYFutureJobs? Lihat...

Cara Menubuhkan Persatuan Penduduk di Malaysia

Anda tinggal di sebuah kampung atau taman perumahan yang mempunyai banyak isu dan masalah yang memerlukan penyelesaian? Anda...
spot_img

Tonton Online Drama Ryan Aralyn Di Tv3

Satu drama hebat dan menarik di Tv3 yang sedang dipersembahkan kepada penonton melalui slot Akasia jam 7 hingga 8 malam yang ditayangkan pada setiap...

Doktor Tak Stranger

Mati-mati ingat cerita Doctor tak stranger ni copy cerita Doctor Stranger. Tapi boleh tahan jugak macam peluang hidup dah tiada harapan tapi boleh hidup...

Movie Hindi Rocky Handsome Netflix

Antara movie di Netflix yang telah ditonton semasa musim covid 19 dirumah. Terbaik dah lama tak layan movie hindi. Kali ini kita tulis sikit...

Lirik Lagu Ibu (Danes Rabani)

Ribuan kilojalan yang kau tempuhlewati rintanguntuk aku anakmuIbuku sayangmasih terus berjalanwalau tapak kakipenuh darahpenuh nanahseperti udarakasih yang kau berikanTak mampu ku membalasIbu.....2Xiniginku dekapdan menangis...

DUKUN KEBAYA MERAH MUNCUL ESOK

Dukun Kebaya merah akan muncul esok di seluruh Pawagam tanah air Malaysia & Brunei. SYIRIK ADALAH KESESATAN NYATA "Sesungguhnya Allah tidak akan mengampunkan dosa syirik,dan sesungguhnya...

Bersukaria di Happy Land Tesco Setia Alam

Hari ini saya bawa anak-anak berjalan,katanya nak jalan-jalan nak main-main kat taman tapi tak nak tempat panas sebab takut nanti baby Muhammad nangis. Haa...
spot_img