HomeBisnesMajlis Kerajaan dan Swasta merangkumi mesyuarat, seminar, bengkel, kursus, latihan, persidangan, dan...

Majlis Kerajaan dan Swasta merangkumi mesyuarat, seminar, bengkel, kursus, latihan, persidangan, dan ceramah.

Majlis Keselamatan Negara (MKN) telah mengeluarkan SOP AM Pelaksanaan bagi Majlis Kerajaan dan juga swasta yang merangkumi mesyuarat, seminar, bengkel, kursus,Latihan, persidangan, ceramah dan Peserta berumur 18 tahun hingga 60 tahun telah pun dibenarkan mengikut syarat-syarat yang telah ditetapkan.

MKN telah menetapkan dua (2) syarat ketika pelaksanaan majlis kerajaan dan swasta. Dua syarat itu bertajuk “Aktiviti dan protokol bagi penganjur/urus setia/penceramah”. Dan “Aktiviti dan protokol bagi peserta”. Kedua-dua pihak telah di tetapkan SOP masing-masing bagi menjamin keselamatan semua pihak dari ancaman penularan virus covid.

Sila lihat gambar screenshot SOP AM Pelaksanaan Majlis Kerajaan Dan Swasta:-

Bagi mana-mana pihak dari Jabatan Kerjaan atau swasta dari Negeri Kelantan atau lain-lain tempat di seluruh Malaysia yang ingin menganjurkan sesuatu Majlis dan memerlukan tempat (dewan) tertutup, berhawa dingin serta perkhidmatan pramusaji lengkap, pihak Tuan puan Boleh menghubungi Deazna Conference Centre& Banquet yang bertempat di Tawang, Bachok Kelantan. Boleh bertanya melalui whatSapp disini >>KlikSini

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments