Menginap Di Hotel 77 & Sarapan Di Restoran SukhoThai

Date:

Share post:

Malam tadi bermalam di Hotel 77 Bukit Beruntung ketika melawat Mak Mertua di rumah Biras Sulong(Abang Long) Cikgu Erie Zaman. Memang Bukit Beruntung ni lokasi yang selalu kami datang.

Img 20200126 081418
Hotel 77

Sarapan di Restoran SukhoThai (sebab hotel 77 di tepi belakang Restoran SukhoThai). Ini kali pertama kami makan di sini walaupun selalu singgah ke Bukit Beruntung ketika berulang alik dari ipoh ke klang.

Sebut saja SukhoThai ramai yang dah tahu apa menu yang ada disini. Tempat makan yang cukup selesa, ada juga satu ruang yang sedikit privacy dan tempat makan luar. Tempat parking kereta juga senang.

SukhoThai ni menjadi sebutan yang tidak asing lagi bagi penduduk Bukit Beruntung. Apa yang penting makan sedap dan harga pula sangat berpatutan.

spot_img

Related articles

Tarikh Bayaran Gaji Penjawat Awam 2024

Tarikh Bayaran Gaji 2024: Apa yang Perlu Anda TahuAnda mungkin sudah tahu tarikh bayaran gaji penjawat awam untuk...

Permohonan UPUOnline Bagi Kemasukan Ke IPTA Dan ILKA Sesi Akademik 2024/2025

Anda baru sahaja mendapat keputusan SPM atau STPM dan ingin melanjutkan pengajian ke peringkat tinggi? Jika ya, anda...

Cari Kerja di MYFutureJobs

Fungsi Program MYFutureJobs 2024 : Perkara yang perlu anda tahuMYFutureJobs adalah satu program bantuan dan sokongan dari Kerajaan...

KARNIVAL KERJAYA MYFutureJobs OKU DAN TVET

PERKESO2024 TIADA LAGI YANG TERPINGGIRKarnival Kerjaya. 9Pagi hingga 5Petang. 01-03 Mac 2024 IDCC Shah Alam.Daftar Sekarang di www.myfuturejobs.gov.my/careerfairApa itu MYFutureJobs? Lihat...