NAK TAHU CARA BUAT AYAT IKLAN DENGAN MUDAH?

Date:

Share post:

 

Apa itu copywriting….nak bina ayat iklan dengan pantas?perkara biasa kalau baru nak mula bisnes online  masalahnya adalah nak buat ayat iklan. dapat buat 1 atau 2 post ayat iklan kemudian otak jadi tepu. tiada idea nak menulis fokus pun hilang. tiba adea datang masa pulak tak kena tempat idea pun hilang. susah nak susun ayat. susah nak buat ayat menarik.

   

jangan risau masih ada jalan pintas dan cepat untuk buat ayat jualan. saya cadangkan anda dapatkan KAMUS COPYWRITING. sangat membantu dalam membuat ayat jualan. hanya salin dan tampal saja daripada kamus copywriting.

 

Ada 1500++ bantuan ayat di dalam kamus copywriting ini. setiap hari anda boleh beriklan tanpa henti sampai lah anda menjadi pakar.


TEKAN DISINI UNTUK BACAAN SETERUSNYA>>>> KAMUS COPYWRITING

.

spot_img

Related articles

Tarikh Bayaran Gaji Penjawat Awam 2024

Tarikh Bayaran Gaji 2024: Apa yang Perlu Anda TahuAnda mungkin sudah tahu tarikh bayaran gaji penjawat awam untuk...

Permohonan UPUOnline Bagi Kemasukan Ke IPTA Dan ILKA Sesi Akademik 2024/2025

Anda baru sahaja mendapat keputusan SPM atau STPM dan ingin melanjutkan pengajian ke peringkat tinggi? Jika ya, anda...

Cari Kerja di MYFutureJobs

Fungsi Program MYFutureJobs 2024 : Perkara yang perlu anda tahuMYFutureJobs adalah satu program bantuan dan sokongan dari Kerajaan...

KARNIVAL KERJAYA MYFutureJobs OKU DAN TVET

PERKESO2024 TIADA LAGI YANG TERPINGGIRKarnival Kerjaya. 9Pagi hingga 5Petang. 01-03 Mac 2024 IDCC Shah Alam.Daftar Sekarang di www.myfuturejobs.gov.my/careerfairApa itu MYFutureJobs? Lihat...